Muuraus / Laatoitus Osju Oy – Kylpyhuoneremontit ja rakennuspalvelut ammattitaidolla Porissa 

Yhteydenotto
Huoneisto- ja kylpyhuoneremontit Pori

Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kokonaisvaltaisia sekä laadukkaita vaihtoehtoja remontointiin ja rakentamiseen Porin seudulla. Toteutamme korkeatasoiset tiilirakenteet asiakkaan yksilölliset toiveet huomioiden. Työntekijämme ovat suorittaneet VTT:n vedeneristyssertifikaatin, joten hoidamme myös vesieristykset luotettavasti ja turvallisesti.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Muuraustyöt | Laatoitustyöt | Kylpyhuoneremontit | Vesieristykset | Uudisrakentaminen | Saneeraukset 

Mikäli tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa rakennusalan ammattilaista, ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä juuri sinun
tarpeisiisi sopiva palveluratkaisu. Voit ottaa meihin yhteyttä, vaikka juuri sinun tarvitsemaasi palvelua ei olisikaan listattuna. Pyrimme aina palvelemaan jokaista asiakastamme ja tarvittaessa mukautumaan kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. Muistathan, että toteuttamamme remontti- ja saneeraustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin!

Ainutlaatuinen takkamuuraus

Erikoisosaamisena Muuraus / Laatoitus Osju Oy:llä on
takkamuuraus. Olemme kartuttaneet kokemustamme takkojen muurauksesta jo yli 30 vuoden ajalta. Kun suunnittelet talosi tulisijaa, kannattaa aina tiedustella muurarilta perinteisen, käsityönä tehdyn ja uniikin tulisijan muurausmahdollisuuksista. Valitsemalla ainutlaatuisen muuraustyön saat luotua taloosi kaupan valmistulisijaa huomattavasti tunnelmallisemman ratkaisun. Tällä tavalla voit myös nostaa talosi arvoa. Käsityönä tehdyistä takoista voidaan rakentaa varaavampia sekä tulipesistä isompia. Kun hyvän kokoiseen tulisijaan yhdistetään lattiasta lähtevä hormisto, saadaan huonetilaan lisää varaavaa massaa, jolla voi olla merkittävä vaikutus lämmityskuluihin.

VTT:n sertifikaatit takaavat laadukkaat remontit

VTT on Suomen valtion omistama yritys, joka on luonut erilaisia sertifikaattijärjestelmiä rakennusalalle. Yksi VTT:n sertifikaateista on rakentamisen sertifikaatti. Kuluttajan kannalta on erittäin suositeltavaa valita rakentamisen sertifikaatilla varustettu tekijä. Se toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, tietämyksestä materiaaleista ja siten myös hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. VTT:n rakentamisen sertifikaatin omaavana yrityksenä saat Muuraus / Laatoitus Osju Oy:stä itsellesi luotettavan kumppanin erilaisten tilojen remontteihin.